This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com

Serveboltarna

Varför är vi snabbare? Den främsta anledningen är att vi har de bästa medarbetarna.

Hans Kristian Rosbach

Head of Research and Development

Hans Kristian grundade Servebolt 2014 och leder de interna FoU-projekten. Han är passionerad för datateknik, säkerhet, integritet och prestandaoptimering. Han utmanar sig ofta för att lära sig nya färdigheter, i nästan vilket område som helst.

Han gör stora bidrag till den öppna källkodsgemenskapen, kolla t ex in zlib-ng på Github.

André Tomt

Head of IT Operations

André ser till att Servebolt alltid fungerar fint. Hans passion för allt med Linux ser till att vi har 24/7/365 tillgänglighet för alla våra tjänster.

Vi lockade André till Servebolt-teamet genom att visa upp vårt Infiniband-nätverk och renodlade Linux-uppsättning. Skillnaden mellan att köra gammeldags IT-miljö för Coop och ICA Norge är tydlig!

Enno Rehling

Head of Software Development

Enno är vår ledande mjukvaruutvecklare, med stark internationell erfarenhet. Han är en väldigt strukturerad och principiell individ, med en unik förmåga till att fatta långsiktiga beslut för i princip allt som dyker upp.

Han har en bakgrund från spelbranschen hos IMVU i Silicon Valley, samt Funcom i Oslo.

Thomas Audunhus

Country Manager - Norway

Thomas leder initiativet i vårt hemland, Norge, och är en expert på WordPress och WooCommerce. Thomas har byggt några av de snabbaste WordPress- och WooCommerce-sidorna i Norge och vet därför exakt hur man får WordPress och WooCommerce så snabbt som möjligt.

Förutom att arbeta med oss så är Thomas central för den norska WordPress och WooCommerce-gemenskapen. Han är en av arrangörerna till Oslo WordPress Meetup, samt ledande arrangör av WordCamp Oslo 2018.

Jonathan Sulo

Country Manager - Sweden

Jonathan är en auktoritet i den svenska webbhotellsbranschen, där han har byggt och hanterat de två största företagen denna bransch. Nu vill han göra samma sak med Servebolt, som Country Manager för Sverige.

Jonathan har arbetat professionellt med WordPress sedan 2005. Han är en organisatör, bidragande, översättare och regelbunden föreläsare i den svenska WordPress-gemenskapen. Han är den som många vänder sig till för WordPress-optimering i Sverige.

Erlend Eide

VD

Erlend grundade Servebolt 2014 (under namnet Raske Sider, vilket betyder ”Snabba Sidor”) och utvecklar för närvarande Servebolt internationellt från kontor i Hilversum, Nederländerna. Hans passion för prestanda har ökat successivt i takt med att nätet blivit långsammare. Servebolt är en del av lösningen på detta problem.

Erlend är en serie-entreprenör som älskar start-ups och har grundat en serie med företag de senaste 20 åren. Internet har alltid varit hans domän.