Hög prestanda

Managed Enterprise WordPress-hosting

Där minskad operativ risk möter hög prestanda och hög tillgänglighet. Säker, underhållen och driftat av Servebolts Enterprise-team.

 • Helt hanterad
 • Extrem prestanda, globalt
 • Hög tillgänglighet
 • Säkert som banken
Kontakta våra Enterprise-säljare

Enterprise WordPress i Servebolt Cloud™

Managed Hosting icon

Infrastruktur som en tjänst

Servebolts plattform erbjuder WordPress-infrastruktur i Servebolt Cloud som en tjänst.

Underhålls och stöds av WordPress-experter

Vårt backbone och moln drivs och underhålls av WordPress-experter, och de är redo att hjälpa dig med din dagliga verksamhet.

A lock

Flera lager säkerhet

Tillsammans med Cloudflare ® är säkerheten i Servebolt Cloud redo för morgondagens ökade krav på internet och driftsäkerhet.

Vi tar hand om din WordPress-applikation, som om den vore vår egen

Servebolts Enteprise-team har expertis inom säkerhet, skalbarhet och prestanda. Förutom praktisk teknisk expertis inom kod, databasprestanda och systemintegrationer.

Prestandaoptimering

Få tillgång till ett team av WordPress- och WooCommerce-optimeringsspecialister. Vi kan hjälpa ditt team att identifiera och lösa problem med flaskhalsar i WordPress-databasen och på applikationsnivå, hela vägen till frontend med vattenfall och HTML, CSS och Javascript.

Plattformsunderhåll

Servebolt Cloud drivs kontinuerligt med säkerhetsuppdateringar, uppgraderingar och nya prestandaoptimeringar.De förbättrar säkerheten och stabiliteten på plattformen utan att din organisation behöver utföra något underhåll.

24/7/365 Övervakning

Tjänsterna i Servebolt Cloud övervakas alltid. I sällsynta fall av ett avbrott informeras vårt operationsteam inom några minuter och vår genomsnittliga svarstid för felkorrigeringsarbete är mindre än 10 minuter.

Enkelhet för stora företag

Vi tror att enkelhet är nyckeln till kostnadseffektiv prestanda och skalbarhet. Enkelhet är källan och grunden för hastigheten i Servebolt Cloud, och ger en solid grund som gör det enkelt att arbeta för alla deltagare i ett WordPress-projekt.

Färre rörliga delar håller kostnaderna nere, ger mindre underhåll, mer stabilitet, smidigare drift och snabbare identifiering av problem om något går fel.

Unik hastighet i Servebolt Cloud

Fantastiska användarupplevelser börjar med att bygga på grunden för den hastighet som Servebolt Cloud ger dig. Det är enkelt att utveckla och underhålla WordPress eller WooCommerce med bra prestanda på vår plattform, och det garanterar en konsekvent och snabb upplevelse för besökarna.

Icon speedometer

Extremt effektiva databaser

Servebolts databaser är så snabba att REDIS och Memcached för databascache normalt inte ger några prestationsfördelar.

Managed Hosting icon

Snabbare OS- och applikationslager

WordPress-kärnan och tillhörande tillägg är bara mycket snabbare när de körs på Servebolts optimerade PHP och supereffektiva hostingstack.

Serverbaserad cache

WordPress-cache har aldrig varit snabbare och enklare. Vårt Servebolt Optimizer-tillägg för WordPress möjliggör enkel Nginx-baserad cache, från kommandoraden, via skript eller med hjälp av gränssnittet i tillägget.

Skalbarhet med Enterprise WordPress

Det finns många faktorer som spelar in för skalbarhet med WordPress, till exempel var besökarna är, vilka toppar trafiken når, om WordPress är mest statisk och kan cachas, eller om det är en WooCommerce med mycket dynamiskt innehåll.

I Servebolt arbetar vi enligt några enkla grundläggande principer när vi skalar Enterprise WordPress-sidor.

 • Serverhastighet
 • Keep it simple
 • Effektiv cachning

Serverhastighet

Grunden för alla välfungerande och skalbara infrastrukturer är snabb prestanda på källservern. WordPress förmåga att skala beror på prestanda, vilket innebär att ju snabbare det är, desto lättare är det att skala trafik.

Vårt team kan ge dig en inblick i hur din webbplats ska skalas för att uppfylla kraven för bra prestanda från besökare, oavsett trafikvolym. Vår hosting-plattform Servebolt Cloud är optimerad för både hastighet och skalbarhet och säkerställer att WordPress fungerar så smidigt som möjligt.

Keep it simple

Vi vet hur viktigt det är att enkelt kunna lösa saker – för att göra WordPress skalbart. Skalning ökar komplexiteten i WordPress-utveckling, distribution och felsökning. Det innebär att kostnaderna ökar på fler platser än bara de direkta hosting-kostnaderna. För att balansera detta är det viktigt att välja rätt verktyg för ditt skalningsjobb.

Effektiv cachning

En viktig komponent i alla skalbara företagsinfrastrukturer är cachning. Men det är lika viktigt att inte göra det onödigt komplicerat. Vi gör cachning enkelt men effektivt i Servebolt Cloud – och möjlighet finns att utvidga med skalbar infrastruktur och cache i Cloudflares globala nätverk. På detta sätt ser vi till att våra högpresterande CPU-resurser är redo när det behövs. Det gäller både backend-arbete och icke-cachad frontend-begäran. Vi ser även till att innehållet cachas så nära användarna som möjligt.

Review Signal logo

Snabbast 2019 och 2020

Servebolt dominerar igen i test av WordPress-hastighet 2020

Servebolt testas mot de bästa av de bästai det största internationella oberoende testet av WordPress-prestanda.

Läs vår analys

Verktyg i vår Enterprise-verktygslåda

Klassisk hårdvaruskalbarhet

Som de flesta WordPress-leverantörer kan Servebolt skala både horisontellt och vertikalt genom att lägga till flera webbservrar och databasservrar med lastbalansering framför.

Vår optimerade hosting-stack ger ett helt unikt utnyttjande av den högpresterande hårdvaran vi använder i Servebolt Cloud. Resultatet är snabb och problemfri skalbarhet, både från dag till dag – samt i det långa loppet.

Hosting med flera källor

Om du har en sida med internationell trafik stöder Servebolt Cloud en uppsättning med flera källor. Det går hand i hand med Cloudflares Geo Load Balancing-tjänst.

Varje begäran till servrarna dirigeras från besökaren till närmaste Servebolt-placering, om innehållet inte bara kan levereras cachat från Cloudflares nätverk i första hand. Denna inställning ger extremt låga svarstider globalt och en mycket effektiv distribution av resurser.

Distribution av nytt innehåll från WordPress görs med en atom-omkopplare, vilket säkerställer 100 % kontinuerlig drift. Det är exempelvis denna lösning som vi själva använder på Servebolt.com.

MariaDB Galera WordPress-kluster

WordPress-webbplatser med behov av extremt skalbara databaser kan dra nytta av vårt unika Multi-master Galera-databaskluster, som är anslutet till Infiniband vilket säkrar extremt låga svarstider och upp till 100 Gbit-överföringshastigheter.

Servebolt MariaDB Galera med Infiniband kan skala WordPress-databasens belastning och prestanda till nivåer som aldrig har upplevts tidigare i WordPress-hosting.

Geo-routad lastbalansering

Tillsammans med Cloudflare to Servebolt Cloud en geo-routing-tjänst som dirigerar trafik direkt från CDN-åtkomstpunkten. Detta är användbart för WordPress-sidor som har trafik från hela världen och säkerställer att användare får sidor från närmaste plats automatiskt.

Lastbalansering från nätverkets «edge»

Ett vanligt fel vid skalning av WordPress är att införa nya “enkla felpunkter” i värdstacken. Till exempel är lastbalansering ofta inställd utan standby-failover på lastbalanseringstjänsten och utan nödvändig övervakning för att säkerställa hög tillgänglighet.

Det är därför vi föredrar att använda den multi-redundanta Cloudflare Load Balancer-tjänsten som körs i utkanten av nätverket. Den har en failover för flera datacenter och levererar allt du behöver för att kunna lita på tjänsten till 100 %.

CDN edge HTML cache

Helsidescache, eller HTML-cache, är extremt effektivt för att öka skalbarhet och global kapacitet för sidor med hög trafik. Men det kan också göra det lite mer utmanande med daglig drift av sidor.

För att göra det enkelt rekommenderar vi att vi strävar efter att skapa en underhållsfri cache-paradigm, vilket innebär att cache-flush, rensning och cache-administration blir onödigt.

Vi uppfyller dina SLA-krav och levererar Enterpris-support

Servebolt tillhandahåller kundservice och hjälper till att balansera din risk och uppnå dina affärsmål. Det innebär att vi erbjuder SLA med möjliga anpassningar som matchar nivån på support och svar du vill ha i din organisation.

Servebolt 99.9% SLA

Alla Servebolt Enterprise-tjänster inkluderar 100% nätverks- och strömtillgänglighet samt 99,9% för tjänster. Chatt och e-poststöd ingår och vår SLA kan utökas med egna underhållsfönster och snabbare svarstider om så önskas.

Servebolt + Cloudflare 100% SLA

Servebolt och Cloudflare levererar tillsammans en 100% tillgänglighet SLA, vilket säkerställer att din tjänst alltid är online. Detta inkluderar chatt- och e-poststöd med en mediantid på 25 minuter. Always Online™ genomsöker din sida dagligen och levererar statiska delar av din sida, även om källservern är nere eller underhålls.

2500% SLA

SLA med 2500% tillgänglighet inkluderar telefon-, chatt- och e-poststöd med en median svarstid på 15 minuter, förutom tillgång till en 24/7/365 nödsamtalstelefon. Always Online™ genomsöker din sida dagligen och levererar statiska delar av din sida, även om källservern är nere eller underhålls.

Distribuera din WordPress till Servebolt Cloud-regionen du vill ha

 • Amerika (USA)
 • Europa (Nederländerna, England och Norge)
 • Sydost-Asien och Oceanien (Singapore)
 • Afrika (Sydafrika)
Servebolt Cloud Region Locations
A World Map with Servebolt Cloud regions and Cloudflare Edge locations

Få fördelarna med världens snabbaste CDN

Kombinationen av Servebolts blixtsnabba hosting, med räckvidd och skalbarhet via Cloudflares CDN – är en garanti för maximal prestanda i din webblösning. Det bästa av det bästa inom backend-prestanda, med den mest effektiva globala distributionen som finns, garanterar den snabbaste möjliga upplevelsen för dina webbplatsbesökare – oavsett var de är.

Säkerhet för Enterprise WordPress

Skydda tjänster och slutpunkter

Att begränsa åtkomst är en viktig del av Enterprise-säkerhet. Vi kan låsa ner wp-admin eller andra känsliga tjänster till dina vitlistade IP-nummer, eller endast öppna slutpunkter för utvalda grupper av användare. Autentisering integrerad med Azure Active Directory, Google eller andra identitetslösningar.

Webb-applikations brandvägg (WAF)

WordPress är mycket säkrare när du kör bakom en brandvägg för webbapplikationer. WAF innehåller särskilda WordPress-regeluppsättningar, crowdsourcade regeluppsättningar och standard OWASP-funktionalitet. Dessutom kan du skapa egna regler för att blockera oönskad trafik, även med funktionaliteten hos reguljära uttryck.

Stark SSL-kryptering

Servebolts Enterprise WordPress-lösningar inkluderar möjligheten för din organisation att använda sina egna SSL-certifikat, förutom att erbjuda certifikat med extra stark, modern kryptografi.

DDoS-lindring

Med en SLA på 100% eller mer får ditt team en armé av DDoS-experter som är redo att tjäna och ser till att du är online 24/7/365, oavsett hur stor eller vilken typ eller hur länge en attack pågående.

Hastighetsbegränsning

WordPress API-slutpunkter behöver ofta skydd mot integrationer eller webbläsare eller skript som hamnar i en oändlig slinga. Hastighetsbegränsning stoppar sådana problem effektivt och säkerställer att tjänsten upprätthålls för legitima användare.

PCI DSS 3.2 Compliance

Få ditt företag i linje med den senaste PCI DSS 3.2-standarden med vårt företagserbjudande och genom att bara använda modern kryptografi.

Cloudflare logo

Partnerskapet mellan Servebolt och Cloudflare

Servebolt och Cloudflares nära samarbete, gemensamma värderingar och gemensamma mål och betydelse – det märks av alla våra gemensamma kunder.

Cloudflare Optimized Partner

Servebolt Cloud och Cloudflare är tätt integrerade med nätverkshastigheter och hastighetsoptimeringar med teknik som Railgun™ ️ i våra datacenter globalt. Det innebär att nätverkstrafiken alltid flyter så snabbt som möjligt, med största möjliga dataflöde.

Cloudflare Enterprise Partner

Vi delar visionen om att skapa ett bättre, säkrare och snabbare internet. Därför har vi utökat vårt samarbete till ett partnerskap som säkrar att dina webbplatser fungerar bäst för alla, dygnet runt, med Cloudflares internationellt erkända säkerhetslösningar för företag.

Läs mer om Cloudflare för företaget

Priser för Servebolts WordPress Enterprise-hosting

Enterprise

Enterprise

Enterprise Starter

Startpaket för företag

699,00 US$ månadsvis

 • 32 GB utrymme
 • ∞ med PHP-arbetare
 • Cloudflare Business inkluderad
 • 5M Dynamic Requests

Enterprise

Small Enterprise

För mindre och växande företag

1 400,00 US$ månadsvis

 • 128 GB utrymme
 • Prioriterad support
 • ∞ med PHP-arbetare
 • Cloudflare Business inkluderas
 • 10M+ Dynamic Requests

Enterprise

Enterprise

För företag med global målgrupp

Anpassad prissättning

 • Skräddarsydd distribution
 • Anpassad säkerhet
 • Dedikerad kontaktperson för kund
 • ∞ med PHP-arbetare
 • Cloudflare Business eller Enterprise
 • Anpassat antal Dynamic Requests
Pricing carousel navigate left Pricing carousel navigate right

Ja. För att driva kontinuerliga bakgrundstjänster erbjuder vi en övervakad tjänst som ett tillägg till våra företagserbjudanden.
Ja, Redis finns som tillägg till våra affärs- och företagsplaner och kan beställas genom att kontakta support.