WordPress har aldrig varit snabbare

Otroligt snabb WordPress-hosting

En Bolt är garanterat snabbare för din WordPress än någon VPS, delat webbhotell, Google eller Amazon-baserad hosting eller andra molnlösningar.

Registrera dig för gratis test

 • Extrem prestanda
 • Hjälp från WordPress-experter
 • Gratis flytthjälp
 • Inga underhållsproblem
 • 🇳🇴 Nordisk support
Starta gratis test
Hvorfor kjøre WordPress på Servebolt?

Vi bryr oss om och WordPress

Vår plattform är anpassad för att göra WordPress så snabbt som möjligt

Blixtsnabb fram- och baksida

Vår plattform sparar din utvecklare oändligt med bortkastad tid på att förbättra hastighet och optimering.

Hjälp från våra WordPress-experter

Våra WordPress-experter i supportchatten är redo att hjälpa dig att lösa alla problem.

Utvecklarverktyg för WordPress

Miljön är byggd av WordPress-utvecklare för WordPress-utvecklare, och innehåller därför de viktigaste verktygen i en WP-utvecklarverktygslåda.

Servebolt image of vehicles driving fast

Snabbt. Utan raketer och spoilers.

Du ställer inte upp med en lastbil i ett dragrace. Oavsett hur många raketer och spoilers du monterar på en stor och tung lastbil, så kommer en racerbil som är byggd för att vara snabb från start alltid att vinna.

Servebolt är WordPress-världens version av en racerbil, med färre rörliga delar än vanliga webbhotell. Varje skruv och mutter är särskilt anpassade för att passa ihop, vi använder inte raketer och allt är byggt med fokus på hastighet i vår “racerbil”.

Där andra försöker lägga till saker för att göra det snabbare har vi byggt vår plattform med prestanda från grunden. Våra Boltar ser till att både cachat och icke-cachat innehåll levereras extremt snabbt – vilket även innebär att WordPress backend är extremt snabbt.

Vad kan du förvänta dig?

När du flyttar din WordPress-webbplats till Servebolt är resultatet omedelbart. Vi kan även optimera din WordPress-konfiguration för att göra den ännu snabbare.

Att flytta till Servebolt är enkelt och vi kan hantera hela processen åt dig – gratis. Vi kan till och med sätta upp en kopia av din nuvarande WordPress-webbplats, bara för att visa dig hur snabbt din webbplats blir med en Bolt.

Image showing the workflow when uploading and optimizing a new Bolt

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

1

Skapa konto

Registrera ett konto på admin.servebolt.com, och skapa en ny Bolt. Om du vill kan du fylla i detta migreringsformulär så flyttar vi din webbplats åt dig.</ span>

2

Kopiera dina filer och databas

Kopiera filer och databas till Servebolt för att göra en kopia av din WordPress-webbplats.

3

Aktivera den interna URL:en

Uppdatera domännamnet för Servebolts interna URL och få det att fungera med den interna domänen, om du inte flyttar en live-sida då.

Redan här kan du förvänta dig att svarstiden blir mellan 2 och 6 gånger snabbare, utan våra optimeringar. Det beror på att plattformen är utformad för att vara snabb och optimerad på alla nivåer.

4

Aktivera optimeringar

Installera och kör den senaste versionen av Servebolt Optimizer WordPress-tillägg för att uppgradera din databas och få våra bästa metoder för optimeringar. Ta bort cache-tillägg och andra tillägg för optimering från tredje part. Detta kan öka hastigheten upp till tre gånger mer.

Slutresultatet är en 2-9 gånger snabbare webbplats

Review Signal logo

Snabbast 2019 och 2020

Servebolt dominerar igen i test av WordPress-hastighet 2020

Servebolt testas mot de bästa av de bästai det största internationella oberoende testet av WordPress-prestanda.

Läs vår analys

Exempel på vad som sägs efter man testat våra Boltar

Laddar klient...

Laddar klient...

Laddar klient...

Priser för WordPress-hosting

High Performance

Small

Pro

Inträde till extremt presterande hosting

99,00 US$ månadsvis

 • 10 GB utrymme
 • 500 000 Dynamic Requests
 • ∞ med PHP-arbetare
 • 256 MB PHP memory limit
 • 5 webbplatser

Medium

Business

För stora webbplatser och medelstora portföljer

349,00 US$ månadsvis

 • 40 GB utrymme
 • 1M Dynamic Requests
 • ∞ med PHP-arbetare
 • 512 MB PHP memory limit
 • 25 siter inkludert

Large

Scale

För stora webbplatser och stora portföljer

699,00 US$ månadsvis

 • 100 GB utrymme
 • 3M Dynamic Requests
 • ∞ med PHP-arbetare
 • 768 MB PHP memory limit
 • 50 webbplatser
Pricing carousel navigate left Pricing carousel navigate right
Hjälp från WordPress-experter

Vi är alltid här för dig

A smiling customer

När du behöver oss

Vårt team av WordPress-experter är tillgängliga på chatt, e-post och telefon när du behöver dem. Teamet består av WordPress-experter, optimeringsspecialister och WordPress-utvecklare.

Vi är här även när du sover

Vårt team övervakar vårt moln 24/7/365 och ser till att allt fungerar som det ska, så att du inte behöver ligga vaken och oroa dig.

Icon speedometer

När du vill bli bättre

Våra WordPress-experter kan hjälpa till med kvalificerad expertis och insyn i hur din WordPress-sida kan bli snabbare.

Vår garanti för tillgänglighet på 99,9% ingår alltid
Kontrollera vår tillgänglighet under de senaste 30 dagarna .

Boltar förklarade

Blixtsnabba processorer

Våra datacenter är uteslutande utrustade med moderna processorer. Servobolt Linux är optimerat för att utnyttja funktionerna i moderna processorer optimalt. Det senaste tillskottet till Servebolt Cloud är AMD EPYC-baserade maskiner som redan finns tillgängliga på vissa platser! WordPress

Blixtsnabbt nätverk

Vi använder snabbare nätverk, inklusive Infiniband, vilket garanterar blixtsnabb dataöverföring mellan maskiner i vårt nätverk med minimala förseningar. Resultatet är att våra maskiner kan kommunicera med varandra i samma hastighet som om de fanns på samma server.

Servebolt Linux

Vi utvecklar, optimerar och upprätthåller vår egen distribution av Linux. Servebolt Linux är optimerad för maximal prestanda på alla nivåer och maximalt utnyttjande av funktionerna i vår hårdvara. Detta säkerställer att din webbplats eller butik är snabbare i Servebolt Cloud.

Icon of a ring, a triangle, a square and a line illustrating products

Optimerad MariaDB och PHP

Serveringsbult handlar om prestanda på alla nivåer. Därför skapar vi våra egna versioner av PHP och MariaDB, som är optimerade för maximal prestanda. De flesta WordPress-sidor upplever en hastighetförbättring på mellan 2 och 6 gånger när de flyttar till Servebolt.

Servebolt Cloud

Hur det fungerar

Servebolts moln är utformat för säkerhet, hastighet och skalbarhet. Vår prestanda baseras inte främst på cache som hos många andra, utan baseras på grundläggande optimeringar och systemförbättringar.

Läs om hur vår hosting stack och plattform fungerar

WooCommerce

Servebolts moln är perfekt för både hög och låg trafik, för lokala och globala WooCommerce-butiker. Vår plattform ger en upplevelse som är snabb för både dina kunder och de anställda som arbetar i backend.

Läs mer om våra WooCommerce-lösningar

Enterprise WordPress

Har du krav på global trafik, företagskritisk trafik eller stort behov av skalbarhet? Med Servebolt Cloud kan du vara säker på att du alltid är online, snabb och säker som Riksbanken!

Läs mer om våra Enterprise WordPress och WooCommerce lösningar

Virala sidor

Om du har en webbplats som blir viral, eller extrem trafik på andra sätt, så kan du genom vår hantering för av virala sidor ändå sova gott om natten. Vi ser till att servrarna kan hantera trafiken och ser till att du alltid är online och kan fokusera på att skapa fantastiskt innehåll.

Läs mer om hantering av virala sidor

«The server response time for the HTML itself is often the biggest problem, and the hardest one to solve»

«Serverns svarstid för HTML är ofta det största problemet och det svåraste att lösa»

- Patrick Meenan, Web Performance Engineer at Cloudflare, Former web performance engineer at Google, Creator of webpagetest.org

Servebolt Cloud löser exakt detta problem, vilket resulterar i en bättre användarupplevelse och upp till 8 gånger snabbare laddningstider.

Testa gratis

Hur fungerar Boltar jämfört med...

Vad är skillnaden mellan Servebolts Boltar – och andra lösningar för webbplatser?

Delat webbhotell

Delad hosting kan jämföras med ett tält på en campingplats. Du har bara några resurser, och det är väldigt irriterande när din granne bestämmer sig för att ha en fest. Och det finns bara plats för 4 stycken.

VPS

En VPS är som att ha en lägenhet i ett lägenhetskomplex. Du har ditt eget utrymme, men det är litet. Antalet sovplatser är 1-15, men du måste renovera och underhålla lägenheten själv.

Dedikerad server

Precis som med ett hus är en dedikerad server bekväm. Bullriga grannar spelar ingen roll, och du har mycket utrymme för dig själv. Du kan ha en fest med upp till 100 gäster, men ingen kommer att städa efter dig. Du måste också underhålla fastigheten hela tiden.

Container

Det är billigt att bo i containrar, och du kan alltid få en till container för att rymma fler. Men att leva så kommer aldrig att vara bekvämt. Och det var inte meningen att man skulle leva så här. Att köra din webbplats på det här sättet är exakt densamma.

Molntjänster

Att ha en molntjänst är som att bo i en skyskrapa som byggs. Det finns allt utrymme i världen, men inte nödvändigtvis när du behöver det. Badrum på bottenvåningen och kök på överdelen? Oanvänt utrymme i mitten. Och kostnaden för drift av skyskrapan, den är alltid lite molnig.

Boltar

Din webbplats på en Bolt i Servebolt Cloud är som att hyra ett golv i en skyskrapa, med möjlighet att ha en fest i hela byggnaden om du vill. Inklusive användning av takterrassen. Byggnaden är helt underhållen, du behöver bara ta med dina möbler. Och allt detta till ett klar och tydlig kostnad.

Prova din webbplats på en Bolt. Registrera dig för ett gratis test och beställ en gratis flytt.

En enkel kontrollpanel med tillgång till allt du behöver

 • Kontrollpanel
 • SSH
 • SFTP

Kontrollpanel

Även om vår kontrollpanel är väldigt enkel är den också extremt kraftfull.

Hantera allt från domäner, åtkomst och vidarebefordran till https och aktivering av HTTP/2-push.

Du styr dina Boltar, miljöer och sidor från ett ställe. Vi tar hand om resten.

SSH

Du kan ansluta till alla dina webbplatser med SSH och använda kommandoradsverktyg som WP CLI (wp), composer m.m.

Vi har också skapat några enkla verktyg för att duplicera sidor, till exempel vårt sitecopy-verktyg – vilket gör jobbet att duplicera en webbplats till en lek med ett enda kommando.

SFTP

Om du inte har börjat med SSH ännu kan du använda SFTP för att komma åt dina filer på alla sidor.

Servebolt Admin Panel

Servebolt Cloud serverhallar

Du är för närvarande ~75ms från närmaste Servebolt Cloud serverhall

Vi har placerat våra Cloud serverhallar strategiskt för att så många användare som möjligt en så låg latens som möjligt. Det innebär att data inte behöver resa så långt (ja, data reser också!).

Servebolt Cloud områdesplaceringar

Vår WordPress-hosting är 100 % hanterad

Vi tar hand om allt som är serverrelaterat

Det finns inget anledning att lägga dyrbar utvecklartid på serveradministration. Vi gör det jobbet snabbare, billigare och bättre – och det är därför vi bara erbjuder managed hosting.

Servebolt Managed Hosting ger WordPress-utvecklare och deras team möjlighet att fokusera 100% på utveckling och förbättringar. Vi tar ansvar för drift av servrar, uppdateringar, optimeringar, säkerhetsuppgraderingar, korrigering, hantering av maskinvarufel, nätverksproblem och allt annat som kan gå fel.

Du och ditt team kan koncentrera dig på att utveckla bästa möjliga webbplatser eller nätbutiker och tjäna pengar!

Servebolt Cloud specifika WordPress-funktioner

Frågor och svar

Vanliga frågor innan beställning av WordPress-hosting

Ja. Servebolt har stöd för alla uppsättningar av WordPress, och du kan ansluta ett obegränsat antal domäner för dina konfigurationer på flera platser.
Ja. Servebolt kör en säkerhetskopiering av alla filer och databaser för alla webbplatser under natten.
Det flesta webbplatser ryms inom våra ingångspaket. Webbplatser med stora bildbibliotek (många tusen bilder) kan kräva mer lagringsutrymme.
Ja det gör vi. Se våra användarvillkor och integritetspolicy för alla detaljer. Vi tillhandahåller även ett databehandlingsavtal (DPA).
Ja. Du hittar vårt databehandlingsavtal här.
Om du kör Cloudflare så får du SSL gratis.
Ja. HTTP/2 push är aktiverat som standard och kan inaktiveras i vår kontrollpanelen.
Du behöver ett innehållsleveransnätverk (CDN) om dina besökare har en stor geografisk fördelning och deras genomsnittliga avstånd till ursprungsservern är hög (mer än 100 ms på fibernätverket).
Ja. Vi är en officiell Cloudflare-partner och rekommenderar Cloudflare CDN.
Nej. Servebolt har en egenutvecklad kontrollpanel som är mer nedskalad, med bättre prestanda samt att den är enklare att använda.
Nej. Servebolt har en egenutvecklad kontrollpanel som är mer nedskalad, med bättre prestanda samt att den är enklare att använda.
Nej. Servebolts stack är byggd med Nginx och Apache.
Ja, Redis finns som tillägg till våra affärs- och företagsplaner och kan beställas genom att kontakta support.
Nej. Servebolt använder Nginx som den front-end webbservern, och Varnish skulle inte ge bättre resultat för slutanvändare.
Ja, på din egen dator. Servebolt Cloud stöder inte NPM eller Node.js.
Säg hej på vår chatt, så ger vi dig vår åsikt om sidans hastighet och prestanda på din webbplats!