This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com

Magento 2-anpassad webbhantering

Hos Servebolt är Magento 2 blixtrande snabbt. Våra tjänster är särskilt anpassade för att leverera så snabba Magento 2-sidor som möjligt!

Priser för våra Magento 2-tjänster

Testa oss kostnadsfritt, så länge du vill! Vi hjälper dig gärna att flytta in.

High Performance 8 GB

189 / per månad
 • 8 GB lagring
 • 512 MB minnesbegränsning
 • Upp till 3 webbplatser
Starta kostnadsfritt test

High Performance 16 GB

319 / per månad
 • 16 GB lagring
 • 768 MB minnesbegränsning
 • Upp till 3 webbplatser
Starta kostnadsfritt test

High Performance 32 GB

449 / per månad
 • 32 GB lagring
 • 1024 MB minnesbegränsning
 • Upp till 3 webbplatser
Starta kostnadsfritt test

High Performance 64 GB

649 / per månad
 • 64 GB lagring
 • 1024 MB minnesbegränsning
 • Upp till 3 webbplatser
Starta kostnadsfritt test

Garanterat snabbast

Vi garanterar att din Magento är snabbare med oss, utan helsidescache (FPC). Är den inte snabbare får du 6 månader kostnadsfritt hos oss. Vi hjälper dig att flytta helt gratis, och gör samtidigt en prestandamätning av din sida för att se till att den är så snabb som möjligt.

Servebolt OS

Vi utvecklar, optimerar och underhåller vårt eget operativsystem. Servebolt OS är optimerat för maximal hastighet med Magento, och maximalt utnyttjande av maskinerna. Detta säkerställer att din webbplats eller webbutik är snabbast med oss. Servebolt OS är baserat på Linux.

Enkel administration

Vår egenutvecklade kontrollpanel gör det enkelt att hantera alla dina webbplatser. Du kan sätta upp cron-job, domännamn, Git och allt annat som behövs för dina sidor. Samt att du kan ge åtkomst till en teknisk kontakt eller din Servebolt-partner.

Kontrollerad webbhantering

Vi tar hand om uppdateringar, optimering, drift och underhåll av servrarna. Våra ingenjörer i Drammen driver kontinuerligt optimering av alla servrar för att göra Magento så snabbt som möjligt. Allt du behöver tänka på är din Magento-installation.

100 % SSD

Vi använder enbart SSD-hårddiskar med RAID-1 och hög prestanda, vilket garanterar optimal läs- och skrivhastighet. Snabba diskar betyder mindre väntetid för dina besökare.

Blixtsnabbt nätverk

Vi använder en nätverksstandard som heter Infiniband, som endast används i superdatorer, vilket ger en hastighet på 56 Gbit/s med otroligt låg latens. Detta gör att komponenterna kan prata ihop med samma hastighet som om de var i samma maskin.

Blixtsnabba processorer

Alla våra processorer använder Hyperthreading och Servebolt OS är optimerat för Hyperthreading. Hyperthreading innebär att processorer kan arbeta snabbare och på flera uppgifter samtidigt. I stora och komplicerade Magento-installationer gör det stor skillnad för laddningstiden.

Flera datacenter

Du kan välja mellan datacenter i Oslo, Amsterdam eller New York. Vad du ska välja beror på var dina användare är. Våra datacenter är reduntanta och har strikt fysisk och digital säkerhet.

Git integration

Vår plattform är integrerad med Git, vilket gör kodpublicering väldigt enkelt. Du kan automatiskt publicera till staging och produktion när förändringar sker i repo. Behöver du hjälp med att komma igång är vår Git-guide en bra startsida.

Support i världsklass

Vår servicepersonal har en djup kunskap om Magento och speciellt hastighetsoptimering av Magento. Serviceteamet är redo att hjälpa dig med Magento både på chatt, telefon och e-post.

Redundans

Alla servrar är anslutna till redundant ström och internetåtkomst. Det betyder att data är säker, även om det skulle ske något med huvudström och internetanslutning.

Övervakning 24/7/365

Alla servrar övervakas av våra tekniker 24/7/365, så du behöver inte tänka på det. Om något händer, rättar vi det på några minuter. Du kan se vår status och upptid här .

Utvecklingsmiljö

Alla värdar på Servebolt har möjlighet till staging- och utvecklingsmiljö så att du kan testa och hitta fel innan publicering till produktion. Vi hjälper dig gärna att synkronisera din databas mellan utveckling och produktion.

Integrerat med Cloudflare

Om du har internationell trafik är vår plattform integrerad med Cloudflare CDN. Servebolt är en officiell partner till Cloudflare. Cloudflare CDN förbättrar laddningstiden för användare runt om i världen.

SSL

Vår plattform erbjuder en av marknadens enklaste inställningar av SSL. Order och konfiguration av SSL görs med några tangenttryckningar. Dessutom stöder vi HTTP / 2 och SPDY som gör laddning snabbare med SSL än utan. Vi hjälper dig gärna att konfigurera Magento för https.

Blixtsnabb databas

Vi använder en optimerad version av MariaDB som databasmotor, vilket garanterar maximal hastighet och skalning. Med våra optimeringar blir Magento blixtsnabbt, även med stora databasfrågor.

Katastrofbackup

I händelse av katastrof eller hackning sker säkerhetskopiering varje kväll till vårt reservcenter, beläget utanför våra ordinarie datacenter.

Obegränsad trafik

Till skillnad från många andra molnlösningar har vi ingen gräns för hur många GB eller TB du kan överföra.

Dra nytta av våra optimeringsexperter

Vårt verksamhets- och forskningscenter i Drammen har några av de främsta optimeringsexperterna i Europa. Som kund hos Servebolt spelar de i samma lag som dig.