Prestanda

Hur fungerar Servebolt Cloud-plattformen?

Serverns svarstid för själva HTML-filen är ofta det största problemet, samt det som är svårast att lösaPatrick Meenan Web Performance Engineer hos Cloudflare. Tidigare web performance engineer hos Google, Skapare av webpagetest.org

Servebolt Cloud löser exakt detta problem med en kombination av nätverk, programvara och hårdvara vilket resulterar i upp till 6 gånger snabbare sidladdning. Bättre för dig, bättre för dina användare.

Registrera dig för ett gratis test

Otroligt snabbt utan komplexitet

Modernt, trimmat och finjusterat

Medan andra försöker lägga till fler komponenter i sin webbhotell för att göra det snabbare så har vi valt att bygga vårt plattform snabb från grunden. Vi har gjort det genom att ta bort allt vi vet är dödvikt.

Vår plattform är snabb utan komplicerade HTML-cachelösningar, objektcaching osv. Istället är plattformen utformad för att säkerställa att både ocachade och cachade förfrågningar är omedelbara.

Och det gäller naturligtvis även din administratörsbackend.

Servebolt Cloud - molnet som sätter prestanda först

Vår hostingstack

Byggd från grunden med hastighet i åtanke

Cache

Med Servebolt får du optimerad serverbaserad cache, som är enkel att använda. Stacken är konfigurerad för optimal cachning av statiska element och HTML-cache om du vill.

Läs mer om cache

Webbserver mot internet

Vi använder Nginx som webbserver mot internet som en omvänd proxy. Nginx hanterar SSL-anslutning, komprimering och cache. Optimerad för webbprestanda och skalbarhet, redo att använda.

Läs mer om Nginx

Webbserver

Den användarvänliga webbservern Apache levererar en trygg och känd miljö på baksidan. Som användare känner du dig som hemma och kan använda all dokumentation för att göra ändringar på webbservern på internet.

Läs mer om Apache

Nätverk och internet

Datatransporten måste vara stabil, snabb och obegränsad – med så lite fördröjningar som möjligt. Vi använder Infiniband och samarbetar med de bästa leverantörerna på de mest centrala internetpunkterna runt om i världen.

Läs mer om nätverk och internet

Hårdvara

Vi äger, driftar och underhåller all hårdvara i Servebolt Cloud. Det gör det möjligt för oss att utveckla speciallösningar med unik hårdvara – som inte är tillgänglig för andra.

Läs mer om hårdvara

PHP

PHP driver cirka 80 % av världens webbplatser globalt. Boltar stöder alla offentligt underhållna versioner, men vi uppmuntrar dig att använda det senaste och bästa. Vår egen “build” av PHP är upp till 30 % snabbare än standardversioner av PHP.

Läs mer om PHP

Databaser

Databasen är där du lagrar all dynamisk data för en webbplats och på Servebolt använder vi den moderna MySQL-databasen MariaDB. Servebolts databaser levererar marknadsledande prestanda, upp till 8 gånger snabbare än standard MariaDB.

Läs mer om databaser

Operativsystem (OS)

Servebolt ❤️ Linux. Vi underhåller vår egen distribution av Linux, som är skräddarsydd för våra behov av säkerhet, skalbarhet och prestanda. Servebolt Linux är grunden för den fantastiska prestanda som varje Bolt levererar.

Läs mer om Servebolt Linux

Servebolt Cloud serverhallar

Du är för närvarande ~75ms från närmaste Servebolt Cloud serverhall

Vi har placerat våra Cloud serverhallar strategiskt för att så många användare som möjligt en så låg latens som möjligt. Det innebär att data inte behöver resa så långt (ja, data reser också!).

Servebolt Cloud områdesplaceringar

Boltar är bättre

Servebolt Cloud hanteras till 100 %, vilket innebär att du kan fokusera hela ditt teams tid på webbplatsutveckling – inte hosting. Njut av friheten med en ständigt underhållen, optimerad och uppdaterad webbplattform med de bästa, senaste och snabbaste teknikerna.

Servebolt Cloud är den perfekta blandningen av hanterad prestanda. Den är byggd med alla i åtanke och erbjuder både lättanvända och avancerade utvecklarverktyg. Du behöver inte vara raketforskare för att vara en prestandaexpert med Servebolt.

Vår hanterade plattform erbjuder en högre grad av säkerhet än någon egenhanterad serverlösning. Och Boltar ger resurser i överskott för både prestanda och skalbarhet.

Boltar är inte VPS, delade eller dedikerade servrar. Boltar är helt enkelt bättre.

Cheeta sprinting fast

Designad för att vara säker

Säkerheten för våra kunder och partners är oerhört viktig för oss. Vår plattform är utformad med en mycket hög säkerhetsnivå, där alla servrar skyddas av AppArmor och andra säkerhetsåtgärder.

Alla våra system övervakas kontinuerligt, uppgraderas och patchas med de senaste säkerhetsuppdateringarna.

Vi arbetar också nära våra upp- och nedströmspartners som Blix Solutions och Cloudflare, för att övervaka och blockera skadlig trafik till våra servrar.

 Cloudflare Optimized Partner

Servebolt är en officiell partner till Cloudflare. Cloudflare är världens största leverantör av säkerhet som en tjänst. Vi använder och rekommenderar deras säkerhetsfunktioner för våra kunder.

AppArmor logo

Uppdragskritisk infrastruktur

Alltid tillgänglig

Vår infrastruktur är utformad för hög tillgänglighet med failover-komponenter i alla lager i stacken. Det betyder att om någonting går sönder så sker en automatisk övergång, eller failover, till andra komponenter. Förutom den magiska failover-övergången så övervakar vårt team vår plattform 24/7 och ser till att allt fungerar smidigt.

Vi förser alla kunder med 99,9% upptidsgaranti och 100% nätverks- och strömgaranti i vår SLA – gratis.

A icon illustrating a moon and clouds

Vanliga frågor & svar

Nej. Servebolt har en egenutvecklad kontrollpanel som är mer nedskalad, med bättre prestanda samt att den är enklare att använda.
Nej. Servebolt har en egenutvecklad kontrollpanel som är mer nedskalad, med bättre prestanda samt att den är enklare att använda.
Nej. Servebolts stack är byggd med Nginx och Apache.
Ja, Redis finns som tillägg till våra affärs- och företagsplaner och kan beställas genom att kontakta support.
Nej. Servebolt använder Nginx som den front-end webbservern, och Varnish skulle inte ge bättre resultat för slutanvändare.
Ja, på din egen dator. Servebolt Cloud stöder inte NPM eller Node.js.
Nej. Ruby är inte tillgängligt i Servebolt Cloud.
Nej. Servebolt stöder inte Java på plattformen.

Redo att komma igång?

Vi är alltid redo för dig!

Icon of three rings illustrating of money