This site is outdated.
We’re in the middle of moving over our .no / .se sites over to our new platform. For the time being, please visit our main site for accurate information about our offering and pricing.

Visit Servebolt.com for an updated version of our site.

Go to Servebolt.com

Lediga tjänster hos Servebolt

Är du rätt person för oss? Kontakta oss gärna om de lediga tjänsterna här nedan.

There are no open positions. Sorry!

Därför vill du arbeta med Servebolt

Det finns många anledningar till att arbeta hos oss. Viktigast för oss som arbetar här, det är att vi gör saker på vårt eget sätt. Vi följer inte ”bästa praxis”, utan definierar istället ”bästa praxis”. Servebolt är i framkant vad gäller högpresterande och optimerad webbhantering i Europa, samt resten av världen. Vem vill inte arbeta för en stigande stjärna?

Du kanske tackar nej till oss för en tjänst hos Google, vi förstår det. Vi har inte en ”allt inkluderat” cafeteria, 700 arbetsplatser på kontoret eller ens ett gym. Men en tjänst hos Servebolt innebär att du faktiskt gör skillnad för företaget, vad vi gör och hur vi gör det. Och vi ordnar ett gymkort åt dig om det är vad som krävs. Ja, sen får du arbeta med människor som har tackat nej till Google för Servebolt istället.

Dina kollegor är de bästa som finns, eller stigande stjärnor i branschen. För att fånga och behålla de bästa gör vi allt för att arbetsdagarna ska vara så bra som möjligt för alla på Servebolt. Din arbetsdag kan vara så flexibel som du vill. Du kan skriva kod som snabbar upp hundratals webbplatser en dag och en försäljare nästa dag. Eller bara skriva kod. Eller bara sälja. Vi är öppna för det mesta, så länge målsättningen är snabbare webbhantering, bättre prestanda – och en växande kundbas.

Alla på Servebolt delar samma mål, med att göra Internet snabbare med otroligt snabb webbhantering. Inget fusk, inga genvägar. För att göra våra tjänster ännu snabbare så är enbart det bästa gott nog, vilket innebär att du får arbeta med den absolut senaste tekniken.

Tveka inte. Skicka oss din ansökan idag. Därefter kan du skaffa dig ett kostnadsfritt testkonto och själv uppleva våra blixtrande snabba tjänster!